Ons Aanbod van Merken

Faber

De moderne en innovatieve technieken van Faber gashaarden en -kachels zorgen voor een prachtig, speels en bijzonder mooi vlammenbeeld.

Meer informatie

Bodart & Gonay

De haarden van BG zijn een verleidelijk alternatief voor het traditionele houtvuur. Ze zitten boordevol technologie en onderscheiden zich met een gedurfde lijn, geduchte prestaties, een verbazingwekkend gebruiksgemak en een absolute veiligheid.

Meer informatie

M-Design

Gashaarden die niet alleen betrouwbaar en efficiënt zijn, maar er ook nog eens knap uitzien en een groot gebruiksgemak hebben? Bij M-Design kan u de gaskachel kopen die u zoekt.

Meer informatie

Barbas

De houthaarden geven duurzame warmte. Grondig onderzoek naar het verbrandingsproces heeft geleid tot een optimaal beheer van het houtverbruik, hogere rendementen en lagere emissies.

Meer informatie

Bellfires

Bellfires is gemak, sfeer en comfort. Marktleider in gashaarden. De haarden worden door ons ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. Sinds 1928.

Meer informatie

Kalfire

Met een Kalfire gashaard heeft u de vuurbeleving van echt houtvuur gecombineerd met optimaal electronisch en digitaal bedieningsgemak. Deze moderne haarden hebben u veel te bieden.

Meer informatie